Nyheter

Nyheter

Startsida

<<<tillbaka till startsidan

utelek

FotonPosted by Ingela Wed, January 11, 2017 14:54:36
Ibland tar vi en tur och besöker sålda valpar för lite lek!

En härlig vinterdag!!

FotonPosted by Ingela Sun, February 12, 2012 12:06:58

Idag är det en sådan där härlig dag med strålande sol och bara 3gr kallt, som gjort för en promenad över gärdena! Hundarna blir helt saliga när de får sträcka ut över vidderna!

Prova på vallning

FotonPosted by Ingela Wed, August 24, 2011 11:05:36

I tisdags var jag och Hjördis med syster Hjerta och hennes huskompis Joplin med matte Tinka till Mårtensby för att prova på vallning. Hjördis tog det hela med fattning trots att hon brukar få "spel" när något obekant dyker upp. Men inte denna gång! Hon visade att hon är en vallhund i grunden. Instinkten finns definitivt där! "Chefen" Eva tyckte att hon såg trevlig ut i fårhagen!

Men hon blev fort trött i huvudet vilket hon visade genom att bara stänga av och börja strosa runt och lukta på "blommorna".

Tack Tinka för att vi fick hänga på, hoppas att det blir fler gånger! Vi blev riktigt taggade även om det var massor av information att ta in.

Snöbus

FotonPosted by Ingela Sat, March 05, 2011 17:17:42
Eftersom Alice anser sig själv som mycket dräktig så kan hon inte nedlåta sig till att leka med Hjördis, tur att Doris då gärna ställer upp som lektant! Det går väldigt vilt till när de 2 tar ut svängarna.

På besök hos Hjerta o Joplin

FotonPosted by Ingela Fri, January 28, 2011 15:43:07
Idag tog jag med mig Alice o Hjördis i bilen o åkte upp till syster Hjerta med flock för ett besök samt att för att tacka för hjälpen med hemsidan. Hundarna hade en härlig stund i skoterspåret, där de kunde rusa runt o busa. Att solen sken gjorde inte dagen sämre. Vi hade det väldigt mysigt! Tack Tinka för hjälpen! Blev lite förvånad att Alice inte brydde sig om mopsarna, hon som anser att alla hundar sak ha hår framför ögonen.