Nyheter

Nyheter

Startsida

<<<tillbaka till startsidan

Strängnäs

UtställningarPosted by Ingela Fri, March 24, 2017 11:26:42
Astrid ställdes ut på utställningen I Strängnäs den 12/3 och då blev hon BIR med Cacib! Dessutom blev hon utplockad bland de 9 sista I gruppen så det blev en riktigt bra dag!

Astrid i Bö

UtställningarPosted by Ingela Sun, February 19, 2017 09:13:59
Igår, lördag var Astrid i Norge på utställning! Jag är mycket nöjd med resultatet!! Hon fick cert, cacib och blev bästa tik. Så nu kan hon titulera sig Nordisk champion. Hon är också kvalificerad för att bli Internationell champion, C.I.B. En mycket nervös dag då jag satt här hemma och väntade på resultaten! Så skönt att det gick vägen, nu väntar vi bara på att hon ska börja löpa!

Tvååker

UtställningarPosted by Ingela Thu, July 14, 2016 19:13:18
Den 8 juli var Astrid och jag till Tvååker på utställning. Domare var Gunilla Skallman som tyckte mycket om Astrid och gjorde henne till BIR, Bäst i Rasen med Cacib. Resan hem gick lätt!

Hjördis S o N u CH

UtställningarPosted by Ingela Tue, February 24, 2015 16:44:00
En trevlig resa till Bö i Norge resulterade i att Hjördis blev S o N u CH! Cert, cacib och Bästa tik blev det lyckade resultatet! Hon är en riktig liten läckerbit som bara blir bättre o bättre ju äldre hon blir!

Belgien

UtställningarPosted by Ingela Sun, January 18, 2015 12:44:06
Helgen 10-11 januari ställdes Astrid ut i Genk i Belgien. Domare var Anna-Lena Munkvall som gav Astrid cert och Bästa tik. En mycket lyckad helg trots stormen Egon med orkanbyar. men vi tokiga hundmänniskor står ut med allt.

Framgångar

UtställningarPosted by Ingela Sun, October 12, 2014 16:16:47
Denna sensommar/tidiga höst har varit framgångsrik för mig och mina 2 yngsta, Astrid och Hjördis. Sista helgen i september var jag med Astrid och Hjördis till Eckerö på Åland, Hjördis fick res-cert och blev 3:a bland tikarna, Astrid blev bästa tik med cacib och blev sedan Bim. Domare på Åland var Paul Lawless från Irland. 1:a söndagen i oktober hade jag Hjördis med mig till Jälla, Uppsala för att tävla om ett cert för domaren Göran Bodegård, det gick bra och hon blev champion och 2:a bästa tik. Sen var det dags för Sundsvall den 11 oktober, Astrid och Hjördis ställdes då båda i championklass, resultatet blev då att Hjördis slog Astrid för första gången och blev bästa tik med cacib, Astrid blev 2:a i tikklassen med res-cacib. Domaren Natalja Skalin var helt lyrisk över Hjördis som hon tyckte var extremt välkonstruerad med excellenta rörelser och en härlig attityd! Jag är MYCKET nöjd med dessa veckors resultat!

Eskilstuna

UtställningarPosted by Ingela Tue, August 19, 2014 17:13:10
I söndags tillbringade jag dagen ihop med Astrid och Hjördis på en utställning i Eskilstuna. Hjördis ställdes i öppen klass med förhoppning om ytterligare ett cert och Astrid ställdes i championklass mest för tränings skull. Hjördis lyckades med att få sitt andra cert och blev även 3:a bland alla tikar. Astrid blev 2:a av 8 championtikar samt även 2:a i tävlan om bästa tik. Eftersom de har samma pappa ingick de båda i pappa Gordons avelsgrupp som helt otroligt nog blev BIS (bästa av alla avelsgrupper) på hela utställningen. En mycket lyckad och trevlig dag bland goda vänner!

Champion

UtställningarPosted by Ingela Thu, May 29, 2014 17:45:01
Idag har jag varit i Kolbäck med Astrid och Hjördis! Astrid fick sitt 3:e svenska cert och blev därmed svensk och finsk champion. Hjördis fick exc men inget ck pga av avsaknad av 2 P2:or men fick förutom det en synnerligen vacker kritik bla "ovanligt lång hals"!! Astrid fick en mycket bra kritik med bla "mycket bra rörelser". Hon blev även 2:a bästa tik! Båda 2 ingick även i pappa Gordons avelgrupp som blev BIS-1!! På lördag ska Astrid på ultraljud för att se om det finns några små i magen! Spännande!!

Next »