Nyheter

Nyheter

Startsida

<<<tillbaka till startsidan

Astrid i Norge

UtställningarPosted by Ingela Sun, November 19, 2017 17:26:58
Maken och jag tog med oss Astrid och åkte till Lilleström för att deltaga i utställningen Dogs4all, Norsk vinnarutställning. 8st schapendoes var anmälda för domaren Gunilla Skallman. Hon var hård i sin bedömning och delade ut många VG men Astrid tyckte hon om så hon blev BIR, Bäst i rasen och fick titeln Norsk Vinnare. Mycket nöjda styrde maken de 47 milen hem igen.

Valputställning Enköping

UtställningarPosted by Ingela Sun, November 12, 2017 13:52:37
Just hemkommen efter en trevlig dag på Mårtensutställningen i Enköping idag den 12:e november. 2 av årets valpar efter Carnac´s Outstanding Omicron och Urtehagens K Lappacea Astrid var anmälda men bara en kom till start. Adam, Tibir´s Gilded Knight blev Bir bland 9st schappevalpar och senare också Big-2! Mycket nöjd med dagen och han blev beundrad av många i publiken! En riktig hjärtekrossare!!!Strängnäs

UtställningarPosted by Ingela Fri, March 24, 2017 11:26:42
Astrid ställdes ut på utställningen I Strängnäs den 12/3 och då blev hon BIR med Cacib! Dessutom blev hon utplockad bland de 9 sista I gruppen så det blev en riktigt bra dag!

Astrid i Bö

UtställningarPosted by Ingela Sun, February 19, 2017 09:13:59
Igår, lördag var Astrid i Norge på utställning! Jag är mycket nöjd med resultatet!! Hon fick cert, cacib och blev bästa tik. Så nu kan hon titulera sig Nordisk champion. Hon är också kvalificerad för att bli Internationell champion, C.I.B. En mycket nervös dag då jag satt här hemma och väntade på resultaten! Så skönt att det gick vägen, nu väntar vi bara på att hon ska börja löpa!

Tvååker

UtställningarPosted by Ingela Thu, July 14, 2016 19:13:18
Den 8 juli var Astrid och jag till Tvååker på utställning. Domare var Gunilla Skallman som tyckte mycket om Astrid och gjorde henne till BIR, Bäst i Rasen med Cacib. Resan hem gick lätt!

Hjördis S o N u CH

UtställningarPosted by Ingela Tue, February 24, 2015 16:44:00
En trevlig resa till Bö i Norge resulterade i att Hjördis blev S o N u CH! Cert, cacib och Bästa tik blev det lyckade resultatet! Hon är en riktig liten läckerbit som bara blir bättre o bättre ju äldre hon blir!

Belgien

UtställningarPosted by Ingela Sun, January 18, 2015 12:44:06
Helgen 10-11 januari ställdes Astrid ut i Genk i Belgien. Domare var Anna-Lena Munkvall som gav Astrid cert och Bästa tik. En mycket lyckad helg trots stormen Egon med orkanbyar. men vi tokiga hundmänniskor står ut med allt.

Framgångar

UtställningarPosted by Ingela Sun, October 12, 2014 16:16:47
Denna sensommar/tidiga höst har varit framgångsrik för mig och mina 2 yngsta, Astrid och Hjördis. Sista helgen i september var jag med Astrid och Hjördis till Eckerö på Åland, Hjördis fick res-cert och blev 3:a bland tikarna, Astrid blev bästa tik med cacib och blev sedan Bim. Domare på Åland var Paul Lawless från Irland. 1:a söndagen i oktober hade jag Hjördis med mig till Jälla, Uppsala för att tävla om ett cert för domaren Göran Bodegård, det gick bra och hon blev champion och 2:a bästa tik. Sen var det dags för Sundsvall den 11 oktober, Astrid och Hjördis ställdes då båda i championklass, resultatet blev då att Hjördis slog Astrid för första gången och blev bästa tik med cacib, Astrid blev 2:a i tikklassen med res-cacib. Domaren Natalja Skalin var helt lyrisk över Hjördis som hon tyckte var extremt välkonstruerad med excellenta rörelser och en härlig attityd! Jag är MYCKET nöjd med dessa veckors resultat!

Next »